Nové nástroje - Očekávání laskavé budoucnosti

10.05.2023 17:03

Nové nástroje - Očekávání laskavé budoucnosti

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 10. května 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Láska k lidstvu, kterou vidíme na celé planetě, je vskutku velká. Nemáte ani ponětí o tom, jak jste jednotlivě milováni! Nedává vám to žádný smysl, protože jste tak lineární a vnímáte věci popořadě natolik, že sami sebe považujete za jednoho z obrovského množství lidí. A přesto vám v dětství říkali, že Bůh se stará o každého z vás, že Bůh dokáže v jediném okamžiku vyslechnout najednou miliardu modliteb a každou z nich vzít v úvahu, že Bůh zná vaše jméno. To je pravda. Když jste dospěli, víc vylepšit to nebylo možné.

Jsem tady, abych vám sdělil, že jste se narodili jako velkolepé bytosti. A stále jimi jste. Je o vás postaráno, je vám nasloucháno. Ale je toho víc. V této energii, drazí, se podílíte na změnách reality kolem vás a na změnách na planetě. Je to probuzení, které probíhá právě teď. Probuzení, které předpověděli prastaří a které je nyní na dosah. Probuzení, které má tolik aspektů, že je těžké ho popsat jinak než jako probuzení – doba, kdy získáte jistý druh druhého zraku, který jste nikdy předtím neměli. Takový, který některým z vás vyrazí dech.

Na této planetě je tolik lidí, kteří stále nemají žádnou naději. A přesto, když se nyní objeví naděje tam, kde předtím žádná nebyla, je to, jako by vyšlo slunce, jako by se dal dýchat vzduch tam, kde předtím nebyl. Mít naději mění postoje lidí, mění to všechno, co se týká člověka. A to je to, čím je probuzení. Slova, která jsme tak často používali ohledně probuzení, jsou samozřejmě metaforou. Je to, jako když se probudíte ze snu, ve kterém bylo všechno tak nějak divné nebo vás trápily noční můry či cokoli jiného, a vy se probudíte do jasného dne. Tato metafora je nyní velkolepější a větší než kdykoli předtím. Staré duše, které strávily život za životem zde na této planetě, začínají mít záblesky probouzející se moudrosti, poznání, potenciálů „co kdyby“, to vše téměř samo od sebe.

Možná je to pro vás všechno nové. Možná jste se nově přidali k tomuto programu a zajímáte se o to, proč se cítíte tak, jak se cítíte. Na to jsem právě odpověděl. Probouzíte se, staré duše. Ano, už jste tu byli. Ano, máte mnoho zkušeností. Je to jako škola. A už jsme vám dřív říkali, že v každém jednotlivém životě zanecháte při odchodu na této planetě něco, co zde zůstane, a když se vrátíte, vezmete si to zpět. A není to jen to, čemu říkáme akášická kronika. Často je to to, co jste se naučili a v čem stále dál pokračujete. A to vás přivádí přesně tam, kde teď právě jste a kde si začnete klást otázky: „Proč jsem tady?“ Řeknu vám to: Jste tu proto, abyste na tuto planetu přinesli světlo. Na planetu, která na to čekala. Planeta sama se začíná probouzet.

V uplynulých týdnech jsme vám představili několik atributů, kterým říkáme nástroje. Někdy jsou to také dary. Tohle je šestý týden, bude to tedy šestý nástroj, který vám dáváme. Někteří si budou myslet, že je to dar, stejně jako i nástroj, podle toho, jak moc ho potřebujete. Každý člověk je jiný. Někteří z vás už tyto nástroje zvládli a je to pro vás jen něco, co si můžete zopakovat, a jiní to zas nutně potřebují. A takový nástroj vám nyní předáme. Možná se zeptáte: „Je to opravdu nutné? Vždyť tenhle zní ve srovnání s ostatními tak triviálně." Ale není. Je součástí sady nástrojů, které tvoří probuzeného Mistra.

Řekli jsme vám, že vám jich dáme osm, a toto je číslo šest. A to číslo šest je následující. Co očekáváte od své budoucnosti? Jak byste ji popsali? No, minulý týden jsme se tohoto tématu dotkli, dokonce i v posledním channelingu jsme se o něm zmínili. Očekáváte, že se budoucnost bude opakovat, tak jako se opakuje pro lidstvo už celé věky? Jste odsouzeni k zániku, nebo budete čelit stejným věcem, které se vždy děly?  Přijdou další války? Budete mít více problémů s rostoucí světovou populací? Směřujete do světa hladu a nemocí?

 

A jsou tací, kteří vám řeknou, že tohle všechno je vaší budoucností. Co si myslíte vy? Drazí, už tolik let vám říkáme, že si svou budoucnost můžete vytvořit sami. Že je obrovská síla ve vědomí očekávání, v záměru. V očekávání a záměru je obrovská síla. To je důvod, proč fungují afirmace, které jsou zasety do vědomí, jako semínka do pole, která vyklíčí, rostou a projevují se tak, že když se dostanete na místo, kde jste je zasadili, jsou plně vzrostlé. Takový je předpoklad. Je to možné? A já vám povím – ano. V této energii jste díky mistrovství, kterému se učíte, zodpovědní za to, co se stane dál. Oséváte pole budoucnosti tím, co očekáváte. Je toho na vás moc? Myslíte si, že je to jen zbožné přání? Jsou tisíce lidí, kteří právě teď vstávají, zvedají ruce a říkají: „Dokázal jsem to! Dokázal jsem to! Dokázal jsem to! Je to skutečné. Může to fungovat. Děje se to právě teď. A když to udělá dost z nás, budeme mít mír na Zemi." Nazveme to „očekávání laskavosti“. Je to prosté, ale naprosto zásadní.

Jak se cítíte ohledně zítřka? Ne ohledně světa, ale ohledně vás? Očekáváte zítra laskavost ve všem, co budete dělat, ať už to bude cokoli? Někteří z vás mají každý den možnost vstát a jít do práce. Očekáváte tam laskavost? Jistě se najdou tací, kteří řeknou: „No, to už je trochu moc, Kryone, vždyť nevíš, kdo tam je." (Kryon se směje) I tam můžete očekávat laskavou změnu, drazí. Proč na to nezačnete nahlížet jako na experiment tak, že si budete vizualizovat laskavé věci, které byste tam chtěli zažít?!

Ať už jste váš stav jakýkoli, ať už jste kdekoli, co očekáváte, když ráno vstanete? Co očekáváte zítra, pozítří a popozítří? Blíží se snad něco, co vás děsí, a jak se blíží konkrétní datum, co očekáváte? Jak si to představujete? Dokážete se vidět, že se usmíváte, máte radost, že jste součástí něčeho, co jste nečekali? Nemáte nejmenší tušení, co by to mohlo být, ale máte z toho takovou radost! Je to, jako když rozbalujete dárek. Vůbec netušíte, co je uvnitř. Ale když ho rozbalíte, jsou tam i ti, kteří vám ho s láskou dali a říkají: „Máme tě rádi! Tohle je pro tebe. Gratulujeme!" Tohle je budoucnost.

V Kruhu dvanácti budeme hovořit o tomto daru, který dostáváte, kdy každé ráno, když se probudíte, můžete očekávat laskavost pro sebe, pro ten den, pro lidi kolem vás a pro různé situace, bez ohledu na to, co se stalo v minulosti. Vy to můžete změnit. To je ta síla, o které mluvíme a kterou mnozí zpochybňují. Je to energie vědomí v to nejlepším slova smyslu – zasévání semínek, kdy potvrzujete věci, o kterých víte, že je můžete udělat, mít a být, a nakonec se skutečně dostanete na určitou úroveň, kdy budete mít kontrolu nad cestou, která je před vámi.

To nemusí nutně znamenat budoucnost, ale vaše reakce na ni a způsob, jakým s ní můžete pracovat. To je vaše dědictví. To je důvod, proč jste tady. Očekávání laskavosti.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva. Jste mocní, drazí.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Expecting a Benevolent Future -  min. 14:55

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE       

 

Kontakt

Marie Kuchařová Knihy objednávejte prostřednictvím e-shopu www.knihy-kryon.cz, případně mailem na adrese:
knihy-kryon@knihy-kryon.cz!!!


kucharova.marie@seznam.cz