Nové nástroje - Automaticky soucitné jednání

03.05.2023 17:02

Nové nástroje – Automaticky soucitné jednání

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 3. května 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Na tomto prvním setkání v měsíci (květnu) budeme pokračovat v sérii, kterou jsme začali v uplynulých čtyřech týdnech (Nové nástroje, duben 2023 – pozn. překl.). Pro ty z vás, kdo jste ji nesledovali, jde o sérii nových energií. Někteří je nazývají nástroji, jiní je nazývají dary, které se nyní v tomto posunu staly možnými nebo které mohou být potřebnými. Zopakování předpokladu je jednoduché: jsme uprostřed, vy jste uprostřed energetického posunu, předpovězeného prastarými před tak dlouhou dobou a předpovězeného nedávno těmi, kdo žijí teď na planetě.

Když jsem před 34 lety přišel, tohle byl ten důvod, abych vás připravil a řekl vám, co by mohlo přijít. A to, co by mohlo přijít, přišlo. A přestože jsem vám v r. 1989 řekl, co se skutečně stalo a že jste se rozhodli provést tento posun v roce 2012 v době precese rovnodenností, od té doby se věci na této planetě začaly pro mnohé z vás ubírat divným směrem. Když říkám „divným směrem", mám tím na mysli, že toto není svět vašich pradědů, není takový, jaký býval. Dnešní energie není opakováním energie generace před vámi nebo dokonce ani tou předcházející generace. To je to, co se dřív stávalo, téměř jako vlak, který jezdí pořád dokola, se historie opakovala. Znovu a znovu se opakovala a děly se stejné věci. Ve skutečnosti je dnes na planetě víc lidí než kdykoli předtím. Technologie jsou ve skutečnosti na vyšší úrovni než kdykoli předtím. Přesto se však staré energie mohly znovu a znovu opakovat.

Jedno z proroctví, které samozřejmě všichni znáte, pokud jste seniory, je, že byste tu dnes vlastně neměli být, že se něco stane v roce 2000. Dokonce i některé vaše posvátné spisy popisovaly takový scénář jako potenciál. A přesto jste stále tady. A jste tu záměrně, v nové energii, která začíná pracovat na této planetě skutečně zázračným způsobem. Začíná velký úklid, velké čištění, a je odpovědí těm, kdo patří k temné energii, těm, kdo se snaží udržet věci tak, jak byly před sto lety a prosazují to, pokud jste si všimli. Nechtějí integritu. Nechtějí práva. Nechtějí rovnost. Nechtějí mír. To vše můžete vidět. Podívejte se, kdo jsou ti, kteří se nejvíce brání? Jsou to ti, kdo se zapojují do staré energie.

Nová energie, o které mluvíme, je energií laskavosti, soucitu, lásky, vzájemného porozumění, míru pro lidstvo a koherence (soudržnosti) pro planetu. Všichni víte, že je to možné. Spravedlivý vzájemný obchod, sdílení zdrojů, dostatek všeho, vznik nových technologií, aby se planeta neocitla zcela bez zdrojů k výrobě elektřiny nebo některých dalších věcí, to vše se začíná objevovat. To vše přichází. A tomu, drazí, říkáme posun.

V posledních čtyřech týdnech (během dubna 2023 – pozn. překl.) jsme vám představili čtyři body (nové nástroje). Představili jsme vám je také v Kruhu dvanácti a opět to uděláme dnes večer v Kruhu dvanácti. Tento konkrétní bod, číslo pět z osmi, se může zdát, že je něčím, o čem jsme mluvili už dřív. Skutečně to tak je, ale možná ne stejným způsobem.

Tady je další předpoklad. Když začne probíhat evoluce lidstva, nastane rozvoj vyššího vědomí, pak tu jsou některé věci, které by staré duše měly mít. A když tyto věci budou mít, urychlí to vyšší energie pro planetu, vyšší vibrace, dalo by se říct, vyšší myšlení a rozvinutější vědomí. Něco, co začnete vidět u čelních představitelů (lídrů) a ve světě byznysu. Mnohem více spolupráce, mnohem méně konkurence a nenávisti – to je nová energie. A to, co v této kombinaci najdete, je něco, co opravdu chcete mít. Budete říkat: „Nemysleli jsme si, že to bude fungovat, ale funguje to. Lidé se začínají shodovat. Je tu víc míru. Je tu méně obav. Je mnohem méně strachu.“ Je to skutečná naděje do budoucna a vy to začínáte vidět. A to je jiné. Jak dlouho už žijete na této planetě, kde vám téměř každý den někdo říká, že jste odsouzeni k záhubě? Všichni jste odsouzeni k zániku, všichni jsme odsouzeni k záhubě, protože budoucnost není zářná. Kolik vašich filmů ukazuje temnou budoucnost? Odpověď zní, hodně z nich.

 

Jak jste naprogramováni, abyste viděli, kam směřuje budoucnost planety? Jste programováni filmy a televizními filmy. Programují vás i vaši rodiče a programují vás i instituce duchovního poznání. Co vám říkají, že by se mohlo stát nebo že se stane? Na co vás připravují? Je to děsivé. Drazí, tohle není budoucnost! Je to stará představa o budoucnosti založená na starých proroctvích, staré energii a staré Zemi a na myšlence, že se historie musí stále dokola opakovat. Co kdyby to všechno bylo úplně jinak? Co kdyby místo toho na této planetě byl mír, co kdyby se objevily zdroje, které nečekáte? Přichází zdraví pro celé kontinenty, které nečekáte, protože se objeví vynálezy a objevy, které nečekáte. To všechno vidím.

A tady je nástroj, který je velmi potřebný. Pro některé, kteří ho ještě nemají, je to také dar. Nyní jej pojmenuji. Je to něco jiného, než když jsem naposledy mluvil o soucitném jednání. Tento se jmenuje „automatické soucitné jednání“. Co to znamená? Je to vyrovnanost, klid, chcete-li to tak nazvat, postoj či přístup staré duše, pracovníka světla, když čelí konfrontaci. Když se na vás někdo zaměří, kritizuje vás, co uděláte? Obvykle se bráníte. To je koncept staré energie, který pak vede k dalšímu obrannému argumentu a dysfunkci. Už dříve jsme hovořili o soucitném jednání, ale ne nutně o tom, které je v konečném důsledku namířeno proti vám.

Jak reagujete, když vás někdo z něčeho obviní nebo se na vás podívá a řekne o vás něco ošklivého, ať už je to pravda nebo ne? Jaká bude vaše reakce? Co když se stane automatickým soucitným činem? Soucitný čin je soucit s danou situací – i když se jedná o neobvyklou situaci, jako v tomto případě – a pak další použitelný krok, doprovázející tento soucit. Pojďme si to uvést.

Jste s něčím konfrontováni, třeba s obviněním, a místo reakce pozorujete, co se děje ve vaší mysli. První věc, kterou si pravděpodobně uvědomíte, je, že osoba naproti vám se necítí dobře. Má špatný den nebo je naštvaná. Jaký má problém, s nímž byste ji mohli pomoct, kromě toho, co řekla? Co můžete říct, čím byste odzbrojili cokoli, co vám ta druhá osoba řekla? Nemusíte s nimi souhlasit, když vám nadávají, ale mohli byste s nimi soucítit: „Je mi líto, že se tak cítíš. Je mi líto, že máš špatný den. Možná bychom si o tom měli promluvit později.“ Nebo: „Rozumím tomu, co říkáš, vnímám, že tu něco není v pořádku. Necítíš se dobře, vnímám něco uvnitř tebe, o čem bychom si mohli promluvit. Co můžu udělat?“

Všechno se vrací zpět. Je to soucitný čin, soucitné jednání, a to i v konfrontaci. Dokážete pochopit, jak by to samo o sobě mohlo dokonce zneškodnit válku? Vidíte, jak by to samo o sobě mohlo být odpovědí na mnoho věcí? Víc o tom uslyšíte v Kruhu dvanácti. Chci, abyste přemýšleli o tom, jak by to mohlo fungovat, až o tom budeme mluvit později.

Drazí, tuto konkrétní věc vám předkládám jako nástroj, abyste jej trénovali, praktikovali a používali. Pro některé z vás to bude dar, protože si ani nedokážete představit, že by jím mohl být. Ale může být a bude, pokud si vyberete, aby byl. 

Automatické soucitné jednání – ať už jde o cokoli, první, co uděláte, je, že v dané situaci pocítíte soucit.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva. 

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Automatic Compassionate Action -  min. 12:12

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE  

     

 

Kontakt

Marie Kuchařová Knihy objednávejte prostřednictvím e-shopu www.knihy-kryon.cz, případně mailem na adrese:
knihy-kryon@knihy-kryon.cz!!!


kucharova.marie@seznam.cz